A vásárlás menete

Vásárlás a PayHip oldalon:
A filmek megvásárlása jelenleg a PayHip oldalon keresztül történik. A PayHip egy online piactér, mely lehetőséget nyújt az interneten digitális áruikat eladni kívánó személyek, tipikusan művészek, írók, tanárok és egyéb „tartalomgyártók” számára, hogy portékáikat a világ bármely részéről egyszerűen elérjék és megvásárolhassák leendő vevőik. A PayHip oldalunk címe: https://payhip.com/negyevszakgombai

A PayHip oldalon feltüntetett árak NETTÓ árak. Ennek oka, hogy a filmeket a világ bármely részéről megvásárolhatják és a vásárláskor fizetendő adó mértéke országonként eltérő. Bruttó árat emiatt nem lehet megjeleníteni a felületen, az csak fizetéskor kerül megállapításra. Magyarországi vevők esetében így a 27%-os magyar ÁFA összegét fogja a PayHip felszámolni. Fizetéskor tehát minden esetben a megfelelő, országra számolt bruttó ár látható.

Megjegyzés: A PayPal bankkártyás fizetési rendszerénél ritkán előfordulhat, hogy bizonyos bankkártyákat a rendszer nem fogad el. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön (ld. alább)!

Ha a vásárlással vagy letöltéssel kapcsolatban probléma merülne fel vagy további kérdése lenne, kérjük írjon nekünk a negyevszakgombai@gmail.com e-mail címre!