Gombák I. - Tavasz, nyár

A sorozat első része a tavaszi és nyári gombák világába kalauzolja el a tanulni vágyó gombászokat. Az 59 hazai gombafaj mindegyikét hozzávetőleg egy-egy perces részben, a termőhellyel kezdve, az alaki jellemzők részletezésén át a fogyasztási értékre vonatkozó információkig ismerteti. A gombákat Szenthe László gombaszakértő mutatja be. A film alatt az évszakra jellemző természeti hangfelvételek, erdei és mezei madarak éneke hallható. A filmen szereplő gombák listája itt elérhető.

Figyelem! Az első film teljes egészében ingyenesen megtekinthető a Youtube csatornánkon.
Ennek ellenére, ha úgy gondolja, filmünk segítségére volt a tanulásban és szeretné támogatását kifejezni munkánk iránt, az első film Ön által meghatározott összegért történő megvásárlásával megteheti ezt az alábbi gombra kattintva. Köszönjük a támogatását!

(további információ a vásárlás menetéről itt elérhető.)

Gombák II. - Nyár, ősz

A sorozat második része a nyári és őszi gombáinkat ismerteti. A 60 gombafaj bemutatása a megszokott módon, termőhely – alaki jellemzők – étkezési érték mintáját követve átlagosan egy-egy perces részekben történik. A film alatt Szenthe László gombaszakértő narrációja hallható. A “háttérzenét” az évszakra jellemző természeti hangfelvételek, erdei és mezei madarak adják. A filmen szereplő gombák listája itt elérhető.

A film megvásárolható és letölthető online piacterünkön az alábbi gombra kattintva.
(további információ a vásárlás menetéről itt elérhető)

Gombák III. - Ősz, tél

A sorozat harmadik része az őszi és téli gombáinkat ismerteti. A 61 gombafaj bemutatása a megszokott módon, termőhely – alaki jellemzők – étkezési érték mintáját követve átlagosan egy-egy perces részekben történik. A film alatt Szenthe László gombaszakértő narrációja hallható. A “háttérzenét” az évszakra jellemző természeti hangfelvételek, erdei és mezei madarak adják. A filmen szereplő gombák listája itt elérhető.

A négy film kiváló segédeszköz lehet a gombaszakértői tanfolyamok hallgatói számára, mivel a tananyagban szereplő gombafajok több mint felét tartalmazza.

A film megvásárolható és letölthető online piacterünkön az alábbi gombra kattintva.
(további információ a vásárlás menetéről itt elérhető)

Gombák IV. - Nyári és őszi gombák - ami az előző három filmből kimaradt...

A sorozat negyedik részében a második filmben ismertetett nyári és őszi gombák körét bővítjük újabb 62 gombafaj bemutatásával, de ezen kívül – új felvételeken – három olyan gombafajt is láthatnak, amelyek a korábbi filmek valamelyikében már szerepeltek. A „háttérzenét” a már megszokott madárhangokon kívül Mérő Barnabás gitármuzsikája adja.

A filmen szereplő gombák listája itt elérhető.

A film megvásárolható és letölthető online piacterünkön az alábbi gombra kattintva.
(további információ a vásárlás menetéről itt elérhető)